LO Plus-kortet giver rabatter på masser af sjov i efterårsferien.

Oplevelser i efteråret? Se hvor du kan få store rabatter

Brug dit PlusKort i efteråret og få store rabatter. Masser af oplevelser i efterårsferien. Se her - og vær med i konkurrence om bogpræmie.

Senest opdateret: tirsdag 7. december 2021

Efteråret byder på en masse spændende rabatter med PlusKortet, som kan bruges på spændende og sjove oplevelser for både seniorer og børnebørn, skønne rejsemål til sydens sol, boligfornyelse og meget mere.

Her har vi samlet nogle af de bedste rabatter.

Derudover bliver dette efterår også særligt spændende, da LO Plus har ændret navn til PlusKort. Selvom vi ændrer navn, har du stadig adgang til de mange kontante rabatter og fordele. Læs mere om PlusKort på pluskort.dk.

Oplev Halloween i Tivoli

Gå på opdagelse blandt hyggelige spøgelser, edderkopper, fugleskræmsler og flere end 20.000 græskar, som i år danner rammen om Tivolis stemningsfyldte efterårssæson. Familiens mindste kan tilmed gå på skattejagt, se Rasmus Klump lave Halloween-sjov og meget mere. Med PlusKort kan du og familien gå på opdagelse i Tivoli med rabat – køb dine billetter her.

Tivoli Friheden – uhygge i efterårsferien

Sæt et stort kryds i kalenderen, og tag til Halloween i Tivoli Friheden fra den 12. – 20. oktober, når parken fyldes med monstre og tusindvis af edderkopper – ren (u)hygge for hele familien. Køb dine entrébilletter og turbånd her – og spar op til 37 %.

Tag til Skeletternes fest i BonBon-Land

Fra den 12. – 20. oktober og 26. -27. oktober kan du opleve både spænding og gys i BonBon-land. Temaet i år er ”Skeletternes fest”, inspireret af ”De Dødes Dag”, som er en meget stor højtid i Mexico. Med PlusKort kan du spare op til 30 % rabat på dine entrébilletter her.

Efterårsferien på Bakken

Se Bakken i efterårets gyldne farver – masser af underholdning, vilde forlystelser samt hyggelige restauranter, caféer og barer. Igen i år er der skræmmende oplevelser i vente, når verden ældste forlystelsespark holder Halloween. Spar 20 % på turbånd lige her.

Halloween i LEGOLAND®

Kom til uhyggeligt hyggelige dage i LEGOLAND® fra den 6. oktober til 3. november. Hele LEGOLAND® indtages af skræmmende væsner, som skaber uhygge i alle kroge. Besøg parken, som bliver pyntet flot op med sjove LEGO® Halloween-detaljer og tusindvis af græskar. Med PlusKort kan du denne Halloween købe billetter til kun 229 kr. pr. stk. her.

Nyd varmen i efteråret

Tag på en rigtig god ferie med Primo Tours. Bestiller du mindst 60 dage før afrejse, sparer du 5% på rejsens grundpris, og får tilmed gratis parkering i Billund Lufthavn under hele din rejse. Bestiller du mindre end 60 dage før afrejse, sparer du 2 % på rejsens grundpris. Find din favorit destination her.

Rejs til sydens sol

Få 5 % rabat på rejser til sydens sol og varme med Detur. Find den ferie, der passer jer – uanset om I ønsker en ferielejlighed med frihed eller et All Inclusive-hotel. Pak badetøjet, og flyv direkte fra København, Billund eller Aalborg til solrige rejsemål. Ferien starter her.

Brug efteråret på at friske boligen op

Hos Flügger farver får du 10 % rabat på alt fra træbeskyttelse til maling, tapet og pensler. I hver butik står faguddannet personale klar til at vejlede dig. Så er du sikker på, at du kommer godt i gang med dine maleprojekter i efteråret. Dit malerprojekt starter her.

Dansk kvalitet med rabat

Med PlusKort får du rabat hos DESIGNA. Du opnår 15 % på køkken, bad og bryggers samt hele 50 % på individuelle skydedørsløsninger og inventar. Kig forbi en af DESIGNAs 35 butikker, og få dine boligdrømme opfyldt. Læs mere på her.

Endnu flere rabatter - kun for pensionister

Pas, biograf, zoo, transport og fartbøder. Der er hundredvis af rabatter, som kun gælder for dig som pensionist.

Se de mange rabatter og spar penge. Måske bliver du overrasket?

Fortæl om dine efterårsplaner

Holder du efterårsferie? Og hvad skal lave? Fortæl om det og kom gerne med gode tip og råd til gode oplevelser, spændende steder eller billige aktiviteter. Deltag her på Faglige Seniorers Facebook-side.

Alle der bidrager, deltager samtidig i konkurrencen om en spændende boggave.  Vi trækker en vinder mandag 21. oktober.

BEDSTE? HVAD SKAL VI LAVE I EFTERÅRSFERIEN?Forkæl børnebørnene og dig selv med sjove, fantastiske og spændende…

Slået op af Faglige SeniorerTirsdag den 8. oktober 2019

 

Først publiceret: fredag 4. oktober 2019
Artiklen er sidst opdateret tirsdag 7. december 2021 kl. 07:59