Seniorlandsklubben for Fødevareforbundet NNFs nye bestyrelse. Fra venstre er det: Richard Ellegaard, Jim Mollerup, Keld Nielsen, Tage Arentoft, Anne Jørgensen, Hilda Laustsen, Kaj Kristensen og Svend Blankholm.

Oplæg om demens trak mange til årsmøde

75 deltog i det første årsmøde hos Seniorlandsklubben for Fødevareforbundet NNF, hvor direktør for Alzheimerforeningen Nis Peter Nissen fortalte om forebyggelse af demens.

Senest opdateret: tirsdag 19. november 2019

Der var gode råd om, hvordan man forebygger demens, da Seniorlandsklubben for Fødevareforbundet NNF holdt årsmøde 30. oktober.

75 var mødt op til og formanden, Anne Jørgensen, var meget begejstret over det store fremmøde. Hun mener, at direktør for Alzheimerforeningen Nis Peter Nissen oplæg om Alzheimer har været med til at trække flere til årsmødet.

“Jeg snakkede med et par stykker, som meget ærligt sagde, at de nok ikke var kommet, hvis ikke der havde været oplægget om demens. Det var sejt, at så mange mødt op”, siger hun til Fødevareforbundet NNF’s hjemmeside.

Det var Seniorlandsklubbens første årsmøde, men det er allerede bestemt, at der hvert år skal holdes et oplæg, som rammer bredt.

Interesserede kan få tilsendt Nis Peter Nissen oplæg om forebyggelse af demens. Kontakt næstformand Tage Arentoft på mail: tarentoft@live.dk

 

 

 

 

Først publiceret: tirsdag 19. november 2019
Artiklen er sidst opdateret tirsdag 19. november 2019 kl. 10:56

  • Gå ikke glip af nyheder fra Faglig Seniorer

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.