Kongen på frokostbordet: Karrysild
Til en god dansk frokost skal der selvfølgelig serveres karrysild. Her får du opskriften på den skønne og velsmagende frokostret - med creme fraiche og røde æbler.
Senest opdateret: mandag 2. december 2019
Til det gode danske frokostbord hører karrysild. For nogle kongen af alle retter, når vi nyder godt smørrebrød med øl og brændevin.
Her får du en hurtig og velsmagende opskrift på den skønne frokostret.
Mange vælger at købe karrysilden på glas, fordi de tror, det både sparer dem tid og penge. Men det tager faktisk ingen tid at tilberede karrysilden, og samtidigt smager den hjemmelavede karrysild bare lidt bedre.
Denne version af sild er med æbler og løg samt en dejlig krydret karry creme fraiche.
God fornøjelse. Og god appetit.
Klik på billedet og få opskriften og se, hvordan du gør.
Din livret
Faglige Seniorer og Food TV samarbejder om at præsentere god mad og dejlige livretter, der er nemme at lave.
Først publiceret: mandag 2. december 2019
Artiklen er sidst opdateret mandag 2. december 2019 kl. 17:30