Med øl og chokolade: Verdens bedste opskrift på Chili Con Carne
Chili con carne er en fantastisk simreret til at få varmen med, når det rusker uden for, eller når det bare skal være nemt. Her får du supertrick, der får ekstra meget smag ud af dit hakkede oksekød.
Senest opdateret: mandag 12. august 2024
Lær at lave verdens bedste chili con carne.
Chili con carne er en fantastisk simreret til at få varmen med, når det rusker uden for, til at lave til mange, når natmaden skal være nem til festen eller til drengene, når de kommer forbi for at se bold.
Og det skal død at pine ikke tage flere timer at få den klassiske mexicanske ret på bordet. Kokken Nicolai Tram fra Food TV kan en hurtig version, hvor dybden i smagen ikke går tabt. Han tryller nemlig med mørk chokolade, Jacobsen porter og et supertrick, der får ekstra meget smag ud af dit hakkede oksekød.
Klik på billedet, se opskriften – og se hvordan du gør.
Din livret
Faglige Seniorer og Food TV samarbejder om at præsentere god mad og dejlige livretter, der er nemme at lave.
Først publiceret: mandag 13. januar 2020
Artiklen er sidst opdateret mandag 12. august 2024 kl. 15:44