Thomas Hermans nyfortolkede version af wienerschnitzel med rosmarin og hvidløg, toppet med en sauce på brunet smør, kapers og mandler.

Video-opskrift: Wienerschnitzel med sauce

TV-kokken Thomas Herman giver den klassiske wienerschnitzel et lille tvist og laver en sauce til at toppe med i stedet for en "dreng".

Senest opdateret: fredag 16. april 2021

Nem og lækker opskrift på en dejlig wienerschnitzel. Og findes der noget bedre end en klassisk wienerschnitzel?

Så skulle det da lige være Thomas Hermans nyfortolkede version med rosmarin og hvidløg, toppet med en sauce på brunet smør, kapers og  mandler. Normalt er tilbehøret en fast del af serveringen, men i denne version laver Herman en wienerschnitzel med sauce i stedet for “dreng” på toppen.

Er man ikke til kalvekød, kan man også bruge svinemørbrad, og hvis man ikke ønsker kødet stegt, kan man ligeledes lave det i ovn. Stegetiden afhænger selvfølgelig af kødets tykkelse, men én ting der er sikkert, er at paneringen spiller en essentiel rolle!

Herman vælger at panere schnitzlerne i både mel, æg, mælk og rasp. Det smager vidunderligt og passer til enhver lejlighed.

Velbekomme!

Få opskriften og se hvordan du gør – KLIK HER

Findes der noget bedre end en godt paneret wienerschnitzel? Uhhmmm.

Din livret

Faglige Seniorer og Food TV samarbejder om at præsentere god mad og dejlige livretter, der er nemme at lave.

Find flere opskrifter på livretter her.

Først publiceret: tirsdag 6. april 2021
Artiklen er sidst opdateret fredag 16. april 2021 kl. 08:18

Emner: