Kronprins Frederik har dyrket jagt siden han var teenager, så det er forståelig, at han sagde ja til at deltage i "Nak & Æd".

Kronprins Frederik med i Nak & Æd

"Nak & Æd" viser afsnit nummer 100 nu på torsdag. Men torsdagen efter, den 1.juli, får de to mad- og jagtglade tv-værter kongeligt besøg i skoven.

Senest opdateret: fredag 25. juni 2021

Kronprins Frederik har været glad for jagt siden teenage-årene, og derfor er det ikke underligt, at han har sagt ja tak til at medvirke i de to særegne natur-entusiaster, Nikolaj Kirk og Jørgen Skoubous nye jubilæumssæson af “Nak & Æd”.

Det første program i den nye 12.sæson vises allerede på torsdag. Programmet, der er nummer 100 i rækken, er fra Kanaløen i Randers Fjord, hvor det første program blev sendt fra i sin tid. Men ugen efter, torsdg 1.juli, er det kronprins Frederik, der er hemmelig gæst i programmet, der har en stor og trofast seer-skare.

Kronprins Frederik Nikolaj Kirk Jørgen Skouboe skov
Kronprinsen fortæller om sin kærligheden til naturen og sin jagtglæde i programmet.

Præmissen for programmet er enkel. I hvert afsnit tager jægeren Jørgen Skouboe og kokken Nikolaj Kirk på tur til et sted i Danmark eller udlandet. Her går de på jagt og tilbereder efterfølgende byttet på deres lejrplads i den vilde natur.

Guldfisken er reservemad

Lykkes det ikke at få nedlagt det planlagte dyr, så har Jørgen Skouboe altid en nødløsning med.

I videoen herunder, hvor kronprinsen også optræder, kan man se, at det er en guldfisk, der er med i bagagen – hvis det altså ikke kan lade sig gøre at få ramt på det dyr, de i første omgang havde i tankerne.

Når programmet vender tilbage torsdag i denne uge, bliver det med program nummer 100, hvor turen nok en gang går til Randers Fjord.

Hvilket dyr, der skal skydes og spises i det afsnit, som kronprins Frederik deltager i, er endnu ikke offentliggjort.

Først publiceret: mandag 21. juni 2021
Artiklen er sidst opdateret fredag 25. juni 2021 kl. 12:29