Lisbet Dahl er sygemeldt med stress frem til begyndelsen af august. Pressefoto/Cirkusrevyen

Lisbet Dahl sygemeldt fra Cirkusrevyen

Lisbet Dahl har fået konstateret stress efter et sygdomsforløb. Hun er derfor ikke på scenen i Cirkusrevyen den næste måned.

Senest opdateret: onsdag 7. juli 2021

Lisbeth Dahl er sygemeldt med stress og er ikke på scenen i Cirkusrevyen den næste måned – frem til begyndelsen af august.

“Efter en periode i opstarten på årets Cirkusrevy, hvor hun var nødsaget til at blive hjemme fra forestillinger i flere omgange på grund af en infektion i kroppen, der ikke var coronarelateret, har Lisbet nu fået konstateret stress. Efter lægens råd skal hun derfor holde sig i ro den næste måneds tid, så hun kan blive klar til sidste etape af Cirkusrevyen 2021, der spiller ind i efteråret,” oplyser Cirkusrevyen.

Alle forestillinger vil under Lisbets Dahls fravær blive gennemført, da Ulf Pilgaard, Niels Olsen, Merete Mærkedahl, Henrik Lykkegaard og Niels Ellegaard dublerer Lisbets roller.

“Jeg er meget glad og taknemmelig for, at alle på holdet bakker op om, at vi kan fortsætte med at spille Cirkusrevyen, selvom Lisbet ikke er med på scenen. Vores dygtige skuespillere er heldigvis klar på at tage over, så vi kan give Lisbet den ro, hun har brug for lige nu, uden at skulle skuffe de mange gæster, der har glædet sig til at se årets revy,” siger Cirkusrevyens direktør Torben “Træsko” Pedersen.

Cirkusrevyen 2021 spiller frem til 3. oktober.

Først publiceret: onsdag 7. juli 2021
Artiklen er sidst opdateret onsdag 7. juli 2021 kl. 23:41