Tour de France er i fuld gang med danske Jonas Vinggaard helt i front. Foto: TV2

Se Jonas Vingegaards berømte svigermor

24-årige danske Jonas Vingegaard ligger nummer to i Tour de France, og langs med ruten står hans berømte svigermor og hepper på ham. Svigermor, som vi alle kender og elsker for sit gode humør og fra Den Store Bagedyst. Se hvem hun er i artiklen.

Senest opdateret: torsdag 15. juli 2021

24-årige Jonas Vingegaard fra Glyngøre suser rundt på de franske lande- og bjergveje i Tour de France og gør Danmark stolt i disse dage.

I går kom han i mål som nummer to, og det er blot hans første Tour de France.

Men måske hjælper det at både kæresten, Trine, 35, deres lille nyfødte datter, Frida, på 10 måneder samt hans svigerforældre, Carsten og Rosa, er rejst til Frankrig for at støtte og heppe på Jonas undervejs i løbet.

Rosa Kildahl med datteren Trine og svigersønnen Jonas. Foto: Rosa Kildahl

Kæresten på barsel deres datter

Jonas’ svigermor er nemlig den kendte Rosa Kildahl, 63, som blev berømt i Den Store Bagedyst i 2017, og året efter begejstrede alle i Vild Med Dans.

Ligesom Jonas og kæresten Trine, bor også Rosa og hendes mand, Carsten, i Glyngøre ved Limfjorden.

Lige nu er Trine på barselsorlov med datteren, Frida, og mens Jonas først har trænet på cyklen i mange timer hver dag og siden rejste væk for at deltage i Tour de France, har Rosa været en klippe af støtte og hjælp i datteren og barnebarnets hverdag, indtil Jonas kommer hjem igen – forhåbentlig i den gule vindertrøje.

Først publiceret: torsdag 15. juli 2021
Artiklen er sidst opdateret torsdag 15. juli 2021 kl. 23:46

Se, hvad vi ellers skriver om:

og
  • Gå ikke glip af nyheder fra Faglig Seniorer

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.