politi fartkontrol

"Bestil en færdselskontrol" hedder tiltaget hos politiet.

Du kan selv bestille en fartkontrol hos politiet

Bliver der kørt alt for stærkt, hvor du bor? Så kan du selv kontakte politiet på deres "Bestil en færdselskontrol" hjemmeside.

Senest opdateret: tirsdag 7. december 2021

Bliver der konsekvent kørt alt for stærkt på din villavej? Blæser morgentrafikken på hastighedsbegrænsningerne ved den lokale skole eller bliver der kørt ræs om aftenen på vejene i dit lokalområde?

Så kan du faktisk bestille en fartkontrol hos politiet.

Bestil en færdselskontrol

Det skal være nemmere og hurtigere at komme i kontakt med sit lokale politik, når man bliver chikaneret af bilister, der kører alt for stærkt. Sådan lød det fra Rigspolitiet, da de indførte et nyt landsdækkende tiltag, der skal gøre det muligt for borgerne at komme i kontakt med politiet, hvis man har forslag til en hastighedskontrol.

Tiltaget hedder ‘Bestil en færdselskontrol’ og henvender sig blandt andet til naboer, der er utrygge ved en bestemt vejstrækning, fordi der bliver kørt for stærkt.

På linket herunder kan du komme direkte ind på politiets hjemmeside, hvor du skal forklare hvor, hvorfor og hvad tid på døgnet du synes, at der bliver kørt alt for stærkt. Du kan her forklare hvorfor du gerne vil have politiet til at lave en hastighedskontrol.  Så vil du i løbet af et par uger blive kontaktet af en betjent, og der få mulighed for at uddybe din anmodning, hvorefter politiet vil afgøre om de kan imødekomme din anmodning.

HER kan du selv bestille et færdselstjek på Politiets hjemmeside.

Først publiceret: lørdag 24. juli 2021
Artiklen er sidst opdateret tirsdag 7. december 2021 kl. 09:09

Se, hvad vi ellers skriver om:

og
  • Gå ikke glip af nyheder fra Faglig Seniorer

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.