Lisbet Dahl cirkusrebyen, Foto:

For første gang har 75-årige Lisbet Dahl måtte kaste håndklædet i ringet og sygemelde sig resten af sæsonen i Cirkusrevyen. Foto: Henrik Petit/Cirkusrevyen

Lisbet Dahl sygemeldt: Fuldt hus i Cirkusrevyen

Alle kollegaer håber, at Lisbet Dahl finder kræfter til at komme tilbage næste sæson i Cirkusrevyen. Lige nu næsten fordobles antallet af pladser i revyen.

Senest opdateret: fredag 13. august 2021

På Cirkusrevyen arbejder de i døgndrift i disse dage, efter der kom besked forleden om at afstandskravene falder bort i dag lørdag.

Indtil nu har der nemlig kun måtte være 850 publikummer i det store telt på Bakken, men fra i dag lørdag kan der igen være fuldt hus med 1.350 indenfor i teltet.

Men én, der ikke fylder på stolene er den 75 årige instruktør og skuespiller, Lisbet Dahl. Hendes sygemelding med stress er nemlig blevet forlænget hele resten af sæsonen til 3. oktober.

Aldrig sparet sig selv

Gennem hele sit liv har Lisbet Dahl aldrig sparet sig selv, og især de sidste 20 år, hvor hun har været både instruktør og skuespiller på landets største morskabs- og underholdsteater, Cirkusrevyen, er der blevet arbejdet igennem fra tidlig morgen til sen aften. Og det er klart, at når man bliver 75 år, så har det også tæret på både kræfter og helbredet.

Så efter en lang periode med corona-nedlukning og manglende indtjening, som også tærer mentalt, så var Lisbet Dahl fuld af energi, da revysæsonen endelig kunne gå i gang igen i sommer, om end kun for et halvt fuldt telt hver aften.

Men selv om ånden er klar, så kan kødet være skrøbelig, som det gamle ordsprog nogenlunde hedder. Kort efter revystart måtte Lisbet Dahl trække sig fra forestillinger i flere omgange på grund af en infektion i kroppen, som dog ikke var corona, blev det understreget.

Først syg en måned

Bagefter fik Lisbet Dahl konstateret stress, og efter råd fra sin lægen blev hun sygemeldt i en måned. Det er den måneds sygemelding, der nu er forlænget for hele resten af spillesæsonen i Cirkusrevyen, der spiller frem til 3. oktober.

“Det har været en hård periode, og især for Lisbet, der som medvirkende instruktør har lavet en fantastisk revy, men et sygdomsforløb og mange bolde i luften har tæret på hendes kræfter. Derfor skal vi passe på Lisbet og give hende tid til at komme ovenpå igen, og så glæder vi os alle sammen til at se Lisbet på scenen igen,” sagde Cirkusrevyens direktør Torben “Træsko” Pedersen.

Ulf Pilgaards sidste sæson på Cirkusrevyen, før han gik på pension, blev flyttet til 2021 efter sidste års aflysning, så der er i år helt ekstraordinært seks skuespillere på scenen i Cirkusrevy.

Derfor kan alle forestillinger under Lisbets fravær gennemføres, da Ulf Pilgaard, Niels Olsen, Merete Mærkedahl, Henrik Lykkegaard og Niels Ellegaard dublerer Lisbets roller.

Først publiceret: lørdag 14. august 2021
Artiklen er sidst opdateret fredag 13. august 2021 kl. 21:48

Se, hvad vi ellers skriver om:

  • Gå ikke glip af nyheder fra Faglig Seniorer

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.