Video-opskrift: Dejlig hønsekødssuppe til de kolde efterårsaftener
Brug resterne fra din kylling på at lave en nem og hjemmelavet hønsekødssuppe. Den klassiske klare hønsekødssuppe smager vidunderligt, når den er lavet fra bunden og egner sig især godt til de kolde efterårs- og vinteraftener.
Senest opdateret: torsdag 7. november 2024
Den klassiske hønsekødssuppe smager vidunderligt, når den er lavet fra bunden, og den egner sig især godt til de kolde efterårs- og vinteraftener.
I denne opskrift kan du bruge dine gamle kyllingeskrog, så lad endelig være med at smide dine gamle skrog ud, når du har lavet fyld til tarteletter.
Udover kyllingeskrog skal du selvfølgelig også bruge grøntsager . Det kan være alt fra gulerødder og porrer til forskellige slags løg, bare brug det du har i køleskabet.
Nyd suppen med et stykke brød, eller med kød- og melboller.
Følg linket HER, hvis du vil se video-opskriften på den dejlige hønsekødssuppe.
Din livret
Faglige Seniorer og Food TV samarbejder om at præsentere god mad og dejlige livretter, der er nemme at lave.
Først publiceret: mandag 20. september 2021
Artiklen er sidst opdateret torsdag 7. november 2024 kl. 13:07
