
Lækkert til brunch: Æg en cocotte
Nem opskrift på lækre æg en cocotte, som er den perfekte ret til brunch eller morgenmad.
Senest opdateret: mandag 23. juni 2025
Æg en cocotte, eller oeufs en cocotte, betyder egentlig bare æg i en skål. Det lyder måske af lidt, men retten er faktisk både velsmagende og smuk.
Så find dine flotteste skåle frem. Pynt dem med tomater, æg, skinke og basilikum, og stil dem herefter i ovnen, til de er færdige.
Det er selvfølgelig vigtigt at vælge skåle, der kan tåle varme, så brug for eksempel en ramekin, eller lav brunchæggene i muffinforme.
Æg en kokotte er lettest at lave i ovn, og hvis du ikke er til skinke, kan du i stedet lave æg en cocotte med laks eller spinat.
Æg en kokotte er den perfekte ret at servere til brunch, når du har gæster. Både svigerforældre, børn og venner vil elske de små skåle med brunchæg!
Det tager ingen tid at lave, og det smager fantastisk.
Klik på linket HER, hvis du vil se videoopskriften på retten.
Din livret
Faglige Seniorer og Food TV samarbejder om at præsentere god mad og dejlige livretter, der er nemme at lave.
Først publiceret: mandag 23. juni 2025
Artiklen er sidst opdateret mandag 23. juni 2025 kl. 14:00