Efter en lang corona-nedlukning glæder Flemming Krøll sig til at komme ud og optræde igen.

Oplev Flemming Krøll: Danmarks morsomste overskæg

Flemming Krøll underholder Faglige Seniorers medlemmer rundt i hele landet med anekdokter, sange og morsomme sketches. Få billetter her.

Senest opdateret: fredag 8. oktober 2021

Når man sms’er med Flemming Krøll, så kommer der en lille blæksprutte-emojis til slut, fordi “den ligner mit overskæg”, fortæller Flemming Krøll.

Selv om den legendariske revydirektør fra Nykøbing F. Revyen i princippet er gået på pension – han fylder 67 år til november – så er han det alligevel ikke.

Pensionen på pause

“Jeg venter lidt endnu. Jeg har sagt til banken, at min pensionsopsparing skal sættes på hold lidt endnu. Der er stadig masser at lave, og jeg er bare ikke sådan en, der kan sidde og kigge ud af vinduet. Så jeg udskyder pensionsudbetalingen, så længe jeg kan”.

Det blev til tæt på 30 år som revydirektør på Falster for Flemming Krøll. Gennem alle årene boede han med sin hustru, Birthe, i deres sommerhus ved Sildestrup Strand på Falster, når der blev spillet revy i Nykøbing Falster.

“Birthe og jeg bor stadig hernede. Vi kan ikke rigtig slippe det. Men nu bor vi der mere eller mindre fast. Det må vi jo som pensionister. Men vi har da beholdt vores lille lejlighed i det indre af København, som vi bruger, når vi kommer til byen”.

Stor turne for Faglige Seniorer

Lige nu har Flemming Krøll travl med at øve på de 16 shows og foredrag han de næste tre måneder skal spille for medlemmerne af Faglig Senior og SeniorNews.

“Ligesom alle andre i min branche har jeg også haft en meget stille tid under corona. Derfor er det selvfølgelig rigtig dejlig at skulle i gang igen. Men jeg har det også lidt som de gamle cirkusheste. Man skal lige varmes op og ind i rytmen igen. Men jeg ser frem til at køre landet tyndt igen og underholde en masse dejlige mennesker”.

“Fra kokkeelev til revydirektør” er titlen på Flemming Krølls show, og det dækker temmelig meget morskab.

Anekdoter fra de gamle dage

“Jeg har været så heldig, at arbejde med de allerstørste komikere og skuespillere i gennem 40 år; Kaj Løvring, Grethe Sønck, Dirch Passer og alle de andre. Vi har haft mange sjove oplevelser sammen, og nogle af de anekdoter fortæller jeg i showet. Jeg tager også publikum med på min rejse fra kokkeelev til jeg endte som revydirektør. Og så bliver det hele krydret med masser af de gode revy-sange og sketches, røber Flemming Krøll.

Revylivet flyder i Flemming Krølls blodårer, og han kan bare ikke slippe branchen. Så efter lang tids forarbejde åbnede han for to uger siden “Revy-skolen” på Falster, hvor unge kan bliver undervist og ført ind i revybranchen.

“Lige nu er der ni unge mellem 15 og 25 år, som to gange fire timer hver uge bliver undervist i omkring revyen – scenenoptræden, tekster, timing og den slags ting. De har alle ni spillet amatørteater, så interessen for revy er kommet ind den vej”, fortæller Flemming.

Vil du også opleve Danmarks morsomste overskæg?

Har du også lyst til at opleve Flemming Krøll i showet “Fra Kokkeelev til revydirektør”, så klik HER. Billetterne er gratis. Bemærk at der er et administrationsgebyr på 50 kroner per billet.

Først publiceret: onsdag 22. september 2021
Artiklen er sidst opdateret fredag 8. oktober 2021 kl. 13:33

Emner: