Alt det bedste i én gryde: One-pot svinemørbrad
Mangler du en simpel og velsmagende opskrift til aftensmaden? Mesterkokken Jesper Vollmer viser dig, hvordan du laver one-pot svinemørbrad.
Senest opdateret: mandag 14. februar 2022
One-Pot betyder i sin enkelthed, at hele retten kan laves i én enkelt gryde. Det bliver ikke nemmere, eller mere velsmagende.
Kokken Jesper Vollmer lærer dig her at lave One-pot á la ærter francaise – svinemørbrad, bacon og ærter.
Alle ingredienserne er nemme at skaffe, og mange af dem har man allerede derhjemme. Svinemørbraden bliver dejlig mør, og baconen giver retten en røget og saltet smag.
Gryderetten kan både spises på de grå og kedelige mandage, men kan også imponere middagsgæsterne og gøre godt som tømmermændsmad.
Se opskrift og video med Jesper Vollmer.
Din livret
Faglige Seniorer og Food TV samarbejder om at præsentere god mad og dejlige livretter, der er nemme at lave.
Først publiceret: mandag 10. januar 2022
Artiklen er sidst opdateret mandag 14. februar 2022 kl. 15:43