"Den forsvundne by" er skrevet af svenske Camilla Sten.

Vind bogen: Ny svensk krimi “Den forsvundne by”

En ny spændingsroman om en mineby, hvor alle indbyggere forsvandt sporløst i 1959. Nu sker der mystiske ting i byen, da en dokumentarfilminstruktør går på jagt efter sandheden om sin families skæbne.

Senest opdateret: mandag 13. juni 2022

Et mysterie fra fortiden vækkes til live, da en dokumentarfilminstruktør går på jagt efter sandheden om sin families tragiske skæbne.

En sommerdag i 1959 forsvandt alle indbyggere i den lille, svenske mineby Silvertjärn som dug for solen. Efterladt tilbage fandt man kun en død kvinde og et nyfødt barn. Ingen ved, hvorfor eller hvorhen de mange mennesker forsvandt, og ingen har siden sat sine ben i byen. Før nu.

Dokumentarfilminstruktøren Alice har været optaget af historien om den forsvundne by, siden hun var barn. Hele hendes bedstemors familie forsvandt nemlig sporløst i den mystiske tragedie. Sammen med et filmhold rejser hun nu til den forladte mineby for at nå til bunds i, hvad der skete den sommerdag for over halvtreds år siden. Men ikke længe efter at de har slået lejr, begynder mystiske hændelser at finde sted. Og efterhånden som frygten breder sig på filmholdet, og sammenholdet mellem dem slår sprækker, står én ting lysende klart: De er ikke alene.

Den forsvundne by er en nervepirrende spændingsroman skrevet af Camilla Sten. Bogen er solgt til udgivelse i 19 lande, og Nordisk Film har købt rettighederne til en spillefilm baseret på romanen.

Jeg begik den fejl at læse denne bog alene i mit sommerhus. Stor fejl. Bogen er virkelig spændende og uhyggelig, så jeg kunne slet ikke falde i søvn.

Vind bogen

Den forsvundne by udkom 3. februar 2022 på Gads Forlag. Vejledende pris er 249,95 kroner.

Vi trækker lod om 3 bøger den 18. februar 2022.

Vinderne er: Torben Sørensen, Hobro, Maja Kragh, Brønshøj og Helle Thiesen, Hasle.

Først publiceret: tirsdag 8. februar 2022
Artiklen er sidst opdateret mandag 13. juni 2022 kl. 15:13

  • Gå ikke glip af nyheder fra Faglig Seniorer

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.