Vind bogen: Stormvagt

"Stormvagt" er første bog i Kristina Ohlssons Strindbergserie, der foregår på den smukke svenske vestkyst, hvor atmosfære og mysterier kombineres.

Senest opdateret: mandag 20. juni 2022

Samme stormfulde nat som August Strindberg ankommer til Hovenäset i Bohuslän, forsvinder den populære lærer Agnes Eriksson.

Bag sig har August en karriere i Stockholms finansverden. Nu vil han udleve sin drøm og åbne en secondhand-butik og samtidig bo et sted, han har lykkelige barndomsminder fra.

Men vestkystidyllen krakelerer, da Agnes forsvinder. Politiet – med den empatiske og ambitiøse politiefterforsker Maria Martinsson i spidsen – leder efter Agnes dag og nat. Hvad er der sket? Og hvorfor får August en ubehagelig følelse af, at han selv ligger inde med en del af gådens løsning?

I “Stormvagt” kombineres atmosfære og mysterier, mens den salte vind byder tilflytteren August Strindberg velkommen.

Om forfatteren

Kristina Ohlsson er født i 1979. Hun har blandt andet arbejdet i den svenske Rikspolisstyrelse og i organisationen OSCE. Kristina Ohlsson er en af Sveriges mest populære krimiforfattere, der især er kendt for serien om Fredrika Bergman.

20%

Alle Faglig Seniorers læsere kan købe bøger på forlaget Modtryks webshop med 20% rabat.  Linket til Modtryks webshop er HER, og koden til at opnå 20% rabat på alle Modtryks bøger er “SENIOR20”.

’Stormvagt’ koster 300 kroner og kan købes her.

Vind bogen

Forlaget Modtryk udlodder sammen med Faglige Seniorer tre eksemplarer af “Stormvagt”.

Du kan deltage i konkurrencen på Faglige Seniorers Facebook-side eller ved at udfylde kuponen nedenunder. Vinderne bliver trukket tirsdag 10. maj.

God fornøjelse.

Vinderne er Lilian Rønne Rasmussen, Tåstrup, Anita Christensen, Ebberup og  Leo Nørlund Jørgensen, Horsens. 

Først publiceret: mandag 2. maj 2022
Artiklen er sidst opdateret mandag 20. juni 2022 kl. 11:52

Se, hvad vi ellers skriver om:

  • Gå ikke glip af nyheder fra Faglig Seniorer

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.