Videoopskrift: Lækker sommerdessert med friske bær

Nem marengsdessert med sommerens friske bær. Den ser smuk ud, men den er meget nem at lave,

Senest opdateret: tirsdag 4. oktober 2022

Her får du bageentusiasten Mette Grønbjergs opskrift på en lækker dessertkage, der kan laves nemt og hurtigt, og så ligner den noget, du har brugt flere timer på at kreere. Dine gæster bliver helt sikkert imponerede.

Du skal ikke lade dig afskrække af det smukke ydre, for den er faktisk virkelig let at lave. Med en sprød og luftig bund af marengs, en cremet midte af vanilje og flødeskum og en sprudlende top af bær i alle afskygninger. Så har du en dessert, der er en fryd for øjet.

Pavlovaen passer perfekt til fødselsdag, bryllup, eller bare til en særligt hyggelig aften. Du bestemmer selv, om du vil bruge for eksempel skovbær, hindbær, jordbær eller blåbær. Kun  fantasien sætter grænser. Du kan også tilføje chokolade eller marcipan, hvis den skal være ekstra lækker.

Velbekomme!

Klik på linket HER, hvis du vil se videoopskriften på retten.

Din livret

Faglige Seniorer og Food TV samarbejder om at præsentere god mad og dejlige livretter, der er nemme at lave.

Find flere opskrifter på livretter her.

Først publiceret: fredag 10. juni 2022
Artiklen er sidst opdateret tirsdag 4. oktober 2022 kl. 14:03

Se, hvad vi ellers skriver om:

og
  • Gå ikke glip af nyheder fra Faglig Seniorer

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.