Opskriften på en saftig lækkerbisken: Glaserede spareribs

Spareribs med ekstra lækker marinade er lækker mad en skøn sommeraften.

Senest opdateret: tirsdag 4. oktober 2022

Sticky ribs – eller glaserede spareribs – er noget af en lækkerbisken.

Stegeflæsk fra en god gris, skåret i tykke skiver og stegt til perfektion på pande og i ovn med honning og masser af smagfulde krydderier. Sticky ribs tager nationalretten stegt flæsk til helt nye højder.

Det møreste kød, shinet op i en honning glace og fuld af smag, er perfekt til en sommeraften. Samtidig kan du smide al bordskik over bord, når der skal spareribs på bordet. Sticky ribs er nemlig, hvad de lover – virkelig klistrede af al den gode honning.

Det betyder, at du inviterer til fingermad, og allerede dér garanterer du dine gæster en god og afslappet aften.

Med økonomisk tilgængelige og gode råvarer og denne fantastiske opskrift kan det ikke gå galt. Måske er du endda så heldig, at du kan få et ekstra klisteret kram, når gæsterne siger tak for i aften.

Klik på linket HER, hvis du vil se videoopskriften på retten.

Din livret

Faglige Seniorer og Food TV samarbejder om at præsentere god mad og dejlige livretter, der er nemme at lave.

Find flere opskrifter på livretter her.

Først publiceret: onsdag 6. juli 2022
Artiklen er sidst opdateret tirsdag 4. oktober 2022 kl. 14:06

Se, hvad vi ellers skriver om:

og
  • Gå ikke glip af nyheder fra Faglig Seniorer

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.