Skøn og varm simreret: Osso buco

Nyd efteråret med en skøn Osso buco-simreret med rodfrugter.

Senest opdateret: mandag 10. oktober 2022

Når det begynder at blive koldere i vejret og mørkere udenfor, så ved du, at det er tid til at lave simreretter.

Her får du FoodTVs opskrift på en dejlig simreret med masser af smag fra grøntsager og kalveskank.

Kalveskank kendes også under navnet osso buco, og netop dette stykke kød passer perfekt til langtidssimrede retter lavet i gryde eller stegeso. Kødet fungerer ikke til røde bøffer, da det kan blive meget sejt at tygge i, hvis det ikke bliver tilberedt længe nok. Det undgår du ved at stege og simre kødet i længere tid.

Det gode ved gryderetten er desuden, at den kun kræver et minimum af forberedelse og en lille smule kærlighed. Derefter skal retten bare have lov til at passe sig selv.

Servér med lækker varm kartoffelmos.

God fornøjelse.

Klik på linket HER, hvis du vil se videoopskriften på retten.

Din livret

Faglige Seniorer og Food TV samarbejder om at præsentere god mad og dejlige livretter, der er nemme at lave.

Find flere opskrifter på livretter her.

Først publiceret: tirsdag 6. september 2022
Artiklen er sidst opdateret mandag 10. oktober 2022 kl. 10:16

Se, hvad vi ellers skriver om:

og