Vind iskold krimi: Isbryder

Vinteren ligger hvid over Hovenäset. August Strindberg er nyforelsket, og hans forretning går strålende. Men så ryster en brand hans lykkelige tilværelse. “Isbryder” er anden, selvstændige bog i Strindbergserien, der foregår på den svenske vestkyst.

Senest opdateret: tirsdag 18. oktober 2022

En iskold januarnat brænder to bådehuse. Det ene tilhører August, det andet er Axel Ehnboms, en ældre mand, der har boet på Hovenäset hele sit liv. Politikommissær Maria Martinsson slider med efterforskningen, der inden længe også indbefatter et mord.

Nogen på Hovenäset gemmer på mørke hemmeligheder. Snart er hverken Maria eller August i sikkerhed.

“Isbryder” er anden, selvstændige bog i Strindbergserien, der foregår på den smukke svenske vestkyst, fyldt med atmosfære og mysterier.

Om forfatteren

Kristina Ohlsson er født i 1979. Hun har blandt andet arbejdet i den svenske Rikspolisstyrelse og i organisationen OSCE. Kristina Ohlsson er en af Sveriges mest populære krimiforfattere, der især er kendt for serien om Fredrika Bergman.

Forlaget Modtryk: 20% rabat på alle bøger

Det aarhusianske forlag Modtryk står bag udgivelsen af de fleste af de kvalitetskrimier, som danskerne har læst gennem de sidste mange år. Og det kommer nu Faglige Seniorers læsere til gode.

Forlaget Modtryk tilbyder nemlig alle Faglige Seniorers læsere 20% rabat på alle Modtryks bøger, som bliver købt gennem forlagets webshop.

Rabatkoden er SENIOR20, og rabatten gælder hele året 2022. Så det er bare at shoppe løs til dig selv, til gave eller til lidt gys.

Køb bøgerne her.

Vind bogen

Bogen er udkommet på forlaget Modtryk 29. september 2022. Vejledende pris er 300 kroner. Køb bogen med rabat her. Se rabatkode ovenfor.

Modtryk og Faglige Seniorer  har sammen udloddet sammen to eksemplarer af bogen.

Vindere er Ejvind Vestergaard, Bording og Johnna Bauer, København NV.

 

Først publiceret: mandag 10. oktober 2022
Artiklen er sidst opdateret tirsdag 18. oktober 2022 kl. 11:09