Mette Kindberg får en sludder med Faglige Seniorers nye journalist, Sultan Sahin. Foto: Søren Zeuth

Kongres-veteranen Mette: Jeg glæder mig altid

Mette Kindberg glæder sig til at møde masser af gamle kollegaer på kongressen.

Senest opdateret: mandag 24. oktober 2022

-Jeg glæder mig altid til at komme til kongres. For mig er der noget helt specielt ved kongresser, fortæller Mette Kindberg, næstformand i Faglige Seniorer.

Hun slog et smut forbi journalist-bordet og fik en snak med Faglige Seniorers nye journalist, Sultan Sahin, før kongressen gik i gang.

– Det er kun 2. gang jeg deltager i Faglige Seniorers kongres. Men før Faglige Seniorer har jeg været med til et halvt hundrede kongresser med HK og LO, vil jeg skyde på. Og jeg har glædet mig hver eneste gang, jeg skulle afsted, fortæller Mette Kindberg med overbevisning.

-Der er en helt speciel stemning ved kongresser, som jeg er så glad for. Det handler om to ting. Jeg er spændt på de nye tiltag, der bliver vedtaget og som afstikker kurser ud i fremtiden. Og så glæder jeg mig også altid til at gense gamle kollegaer og venner, og få en hyggelig snak med dem.

Go’ kongres.

Læs nyheder fra kongressen

Faglige Seniorer holdt kongres mandag 24. og tirsdag 25. oktober i Nyborg.

Journalisterne og fotografen fra Faglige Seniorers nyhedsbrev dækkede stort og småt fra kongressen.

Du kan læse flere historier og se billeder HER

Først publiceret: mandag 24. oktober 2022
Artiklen er sidst opdateret mandag 24. oktober 2022 kl. 12:56

Se, hvad vi ellers skriver om:

  • Gå ikke glip af nyheder fra Faglig Seniorer

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.