
Videoopskrift: Asiatiske muslinger
Blåmuslinger med karry, chili, kokosmælk og koriander.
Senest opdateret: mandag 17. marts 2025
Michelin-kokken Jonathan Berntsen viser dig, hvordan du laver blåmuslingerne, så din tilberedning går som en leg.
Muslinger er en fransk kongespise, og især den hvidvinsdampede udgave, kaldet moules marinières, er populær i hele verden. Mange er dog i tvivl om tilberedningen af muslingerne, men det er der slet ingen grund til. Følger du bare den rette opskrift på tilberedning af muslinger, går det som en leg.
Denne opskrift på tilberedning af blåmuslinger, er dog lidt speciel. FoodTV har i samarbejde med Jonathan Berntsen tilføjet et asiatisk twist, som giver endnu mere velsmag til den klassiske ret. Ingredienser som chili, koriander, ingefær, lime, karry og kokosmælk indgår alle i retten og giver dine muslinger en vidunderlig asiatisk smag.
Hvis du er fan af moules marinières eller moules frites, så er vi sikre på, at du også vil elske de asiatiske muslinger.
Klik på linket HER, hvis du vil se videoopskriften på retten.
Din livret
Faglige Seniorer og Food TV samarbejder om at præsentere god mad og dejlige livretter, der er nemme at lave.
Først publiceret: fredag 28. oktober 2022
Artiklen er sidst opdateret mandag 17. marts 2025 kl. 21:52