Videoopskrift: One-pot daube

Værsgo - nem og hurtig slowfood til hverdagen. 

Senest opdateret: onsdag 2. november 2022

Boeuf en daube er en klassisk fransk gryderet fra Provence.  Vi giver dig den perfekte opskrift på den franske ret.

En dampende varm daube er perfekt til en grå hyggedag og er fuld af kraft, farver og varme. Daube er en alt- i- én ret. Det vil sige, at når du først har stegt kødet og renset grøntsagerne, så passer retten simpelthen sig selv.

Basen i dauben er oksekød og bacon skåret i grove tern og brunet på panden. Kartofler, selleri, gulerødder, løg og hvidløg skal der også til. Hele herligheden bliver toppet af med rødvin, krydderier og bouillon og skal stå og passe sig selv en times tid. Husk, at grøntsagerne skal skæres i grove tern, så de er møre, men ikke udkogte, når kødet er klar.

Daube er en nem fantastisk gæsteret, fordi den passer sig selv, mens du passer gæsterne. Velbekomme.

Klik på linket HER, hvis du vil se videoopskriften på retten.

Din livret

Faglige Seniorer og Food TV samarbejder om at præsentere god mad og dejlige livretter, der er nemme at lave.

Find flere opskrifter på livretter her.

Først publiceret: mandag 31. oktober 2022
Artiklen er sidst opdateret onsdag 2. november 2022 kl. 00:28

Se, hvad vi ellers skriver om:

og