Lige nu oplever mange problemer med "internal error" på hjemmesiden borgerforslag.dk. Opfordring: Prøv at skrive under senere.

Fejl på borgerforslag.dk: Skriv under senere

Lige nu oplever rigtig mange fejl på hjemmesiden borgerforslag.dk, når de vil skrive under på borgerforslaget om fair pension. Opfordring: Prøv igen senere.

Senest opdateret: tirsdag 31. januar 2023

Har du forsøgt at skrive under på Faglige Seniorers borgerforslag om fair pension på borgerforslag.dk og har fået melding om, at der er “Internal error”.

Så prøv igen senere.

Lige nu er der rigtig meget trafik på hjemmesiden efter af Faglige Seniorer tidligere i dag sendte nyhedsbrev til 182.000 modtagere om at støtte forslaget.

Det betyder, at der kan opstå sporadiske nedbrud på hjemmesidens link til MitID, som skal anvendes for at støtte forslaget.

Der var også problemer af samme karakter i sidste uge, oplyser Folketingets sekretariat. Årsagen var – som nu – linket til MitID.

Det er Folketinget, der administerer hjemmesiden borgerforslag.dk

Digitaliseringsstyrelsen står for MitID og linket hertil fra borgerforslag.dk. Meldingen herfra er, at der arbejdes på højtryk for at få løst problemet, men at der ikke kan oplyses nogen tidshorisont for, hvornår det sker.

“Opfordringen er derfor, at man skal prøve at skrive under senere”, lyder det.

Du kan støtte borgerforslaget fra Faglige Seniorer om fair og retfærdig pension på dette link – klik HER

 

 

 

 

Først publiceret: fredag 27. januar 2023
Artiklen er sidst opdateret tirsdag 31. januar 2023 kl. 21:39

Se, hvad vi ellers skriver om:

, , og
  • Gå ikke glip af nyheder fra Faglig Seniorer

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.