"Lyserød lak og gyldne løfter" er det fjerde, selvstændige bind i den populære Huskvarna-serie.

Vind bogen: Lyserød lak og gyldne løfter

"Lyserød lak og gyldne løfter" er en charmerende feel good-fortælling om, hvordan kærligheden kan slå rod, når man mindst venter det.

Senest opdateret: søndag 26. februar 2023

Lollo driver den populære neglesalon i Huskvarna og er for nylig blevet single. For at få et tiltrængt afbræk i sit travle liv besøger hun en dag motormessen i Jönköping.

Udstillingen er som skabt til den nostalgiske Lollo, som forelsker sig i den ene veteranbil efter den anden, mænger sig med de skæggede mænd og har hjertet i halsen til de vovede stuntshows.

På messen møder hun sin tidligere nabo, Lars, og midt imellem luksusbiler og ivrige sælgere slår kærligheden gnister. Men kan kærligheden få fat, og kan de to give sig hen til hinanden? Eller er forhindringerne forsvære? Og hvad er det egentlig med den vidunderlige Cadillac med lyserøde hajfinner, som Lollo
så på messen?

Den virker til at forfølge hende, både på gaden og i hendes hoved. Lollo opdager en gammel hemmelighed, der fører hende tilbage til midten af 1800-tallet – og en hårdtarbejdende kvinde som hende selv ved navn Lydia.

Om forfatteren

Ewa Klingberg, der er født i 1953, er blevet udråbt til Sveriges feel good-dronning. Hun er oprindelig uddannet lærer, men arbejder nu som forfatter på fuld tid.

“Lyserød lak og gyldne løfter” er det fjerde, selvstændige bind i hendes populære Huskvarna-serie, hvis bøger udspiller sig i 1800-tallet og nutiden og skildrer uventede skæbnemøder og varme bekendtskaber.

Bøgerne kan læses uafhængigt af hinanden.

Vind bogen

Bogen udkommer 9. februar på Gads Forlag. Vejledende pris er 269,95 kroner og kan købes her.

Gads Forlag og Faglig Senior har sammen udloddet 2 eksemplarer af bogen.

Vindere er Kai Jensen, Hadsund og Inger Bøttger, Odense S.

Først publiceret: tirsdag 7. februar 2023
Artiklen er sidst opdateret søndag 26. februar 2023 kl. 16:58

Se, hvad vi ellers skriver om:

  • Gå ikke glip af nyheder fra Faglig Seniorer

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.