Videoopskrift: Pocheret æg med svampe a la creme.

Skøn ret med klassisk pocheret æg - det er ik' så svært. Og smager himmelsk.

Senest opdateret: tirsdag 14. marts 2023

Det er faktisk ret let at lave pocherede æg, hvis blot man får styr på teknikken. Med denne video får du en trin-for-trin opskrift, som viser, hvordan du laver et klassisk pocheret æg helt uden folie eller andre hjælpemidler.

Det, du skal være opmærksom på, er, at ægget får den rigtige kogetid.

Når du har styr på, hvor lang tid et pocheret æg skal have, så kommer det hele meget let. Så kan du servere ægget til alt fra spinat til hollandaise i en eggs benedict.

I denne opskrift laver Nicolai Tram svampe a la creme til med champignon og kantareller. Champignon a la creme fungerer både til mørbrad, på ristet brød eller med bacon – men det passer også perfekt til det pocherede æg.

Så værsgo og velbekomme.

Klik på linket HER, hvis du vil se videoopskriften på retten.

Din livret

Faglige Seniorer og Food TV samarbejder om at præsentere god mad og dejlige livretter, der er nemme at lave.

Find flere opskrifter på livretter her.

Først publiceret: tirsdag 14. marts 2023
Artiklen er sidst opdateret tirsdag 14. marts 2023 kl. 07:46

Se, hvad vi ellers skriver om:

og
  • Gå ikke glip af nyheder fra Faglig Seniorer

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.