Skøn mad på terrassen: Dampede muslinger
Dampede blåmuslinger - eller moules marinières - er en sand kongespise.
Senest opdateret: fredag 12. maj 2023
Dampede muslinger er en sund og billig luksus, som vi bør spise meget mere af. Dampede blåmuslinger, eller moules marinières, er en sand kongespise.
Selvom dampede muslinger er kendt som en fransk spise, så har vi i Danmark nogle af de allerbedste blåmuslinger, og det kan godt betale sig at lære at tilberede det sorte guld.
Her får du en skøn basisopskift på den ædle spise. Tilberedning af blåmuslinger er nemmere end du tror, især når du bliver guidet af Nicolai Tram.
Denne opskrift er både nem, lækker og billig. Damp muslingerne med hvidvin, og servér muslingerne med pommes frites, persille og citron eller en frisk salat og brød. Dine middagsgæster vil takke dig.
Velbekomme.
Klik på linket HER, hvis du vil se videoopskriften på retten.
Din livret
Faglige Seniorer og Food TV samarbejder om at præsentere god mad og dejlige livretter, der er nemme at lave.
Først publiceret: fredag 12. maj 2023
Artiklen er sidst opdateret fredag 12. maj 2023 kl. 14:17