TeamWalk giver dig mulighed for at komme ud og gå sammen med andre fra dit lokalområde, der også er trukket i vandreskoene.

Gå en ekstra mil i kampen mod diabetes

Diabetesforeningen har taget initiativ til et nyt vandrekoncept. Det hedder TeamWalk og er ganske gratis.

Senest opdateret: onsdag 17. maj 2023

Vil du også være en del af et stærkt vandrefællesskab, der samler penge ind til børn og voksne med diabetes?

Så tilmeld dig det nye landsdækkende vandrekoncept TeamWalk, som Diabetesforeningen står bag, og som byder på skønne oplevelser i hele landet – uanset vandreerfaring.

Diabetesforeningen har taget initiativ til et nyt vandrekoncept. Det hedder TeamWalk – er ganske gratis – og giver dig mulighed for at komme ud og gå sammen med en række andre fra dit lokalområde, der også er trukket i vandreskoene. Kulminationen er en fælles afsluttende tur på solskinsøen Bornholm 1.-4. september.

Samtidig gør du det hele i en god sags tjeneste. Med dit lokale TeamWalk-hold vil du bevæge dig ud i det danske landskab og tage vigtige skridt for både dig selv og de mere end 356.000 danskere, som netop nu lever med diabetes. Går du med i TeamWalk, er du med til at indsamle midler til børn med diabetes og deres familier samt støtte forebyggelse og forskning i diabetes. Det er en indsats, du kan være stolt af.

Læs mere om TeamWalk – og mød nogle af de andre tilmeldte HER.

Tilmeld dig HER

Først publiceret: onsdag 17. maj 2023
Artiklen er sidst opdateret onsdag 17. maj 2023 kl. 12:51

Se, hvad vi ellers skriver om:

, og
  • Gå ikke glip af nyheder fra Faglig Seniorer

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.