Sommerregn i haven: Her er fire aktiviteter til våde dage

På trods af sommerregn kan smilet stadig komme frem. Du får her en liste med underholdende udendørsaktiviteter, der lader dig nyde og udforske haven på sommerregnvejrsdage.

Senest opdateret: onsdag 17. maj 2023

Selvom sommeren bringer solskin og varme, kan vi ikke undgå, at regnvejret viser sig.

Men det våde vejr behøver ikke at ødelægge din haveglæde.

Tværtimod kan regnvejrsdage være en mulighed for at udforske sjove og kreative aktiviteter i haven.

Fra spændende kapløb i vandpytter til regnvejrsfotos og hyggelige fortællinger under en overdækket terrasse. Så tag regntøj og paraply og  opdag nogle af de sjove aktiviteter, der kan gøres i haven, når sommerregnen falder.

Her er forslag til haveaktiviteter:

Regatta i vandpytter:

  • Udstyr dig med hjemmelavede papirbåde og find de største vandpytter i haven. Arranger et kapløb, hvor du og andre kan konkurrere om at se, hvilken båd der først krydser målstregen.

Regnvejrsfoto:

  • Grib kameraet og tag ud for at fange de særlige øjeblikke under regnvejret. Leg med lys, refleksioner og farver, som kun regnen kan tilføre dine billeder. Prøv at fange regndråberne i bevægelse. Regnvejr kan tilføje en unik og stemningsfuld dimension til dine fotografier.

Regnvejrsfortællinger:

  • Skab en hyggelig oase under en overdækket terrasse eller en pavillon i haven, hvor du kan samle familie eller venner til at fortælle historier eller bare hygge, imens regnen trommer på taget. Tænd stearinlys, find tæpper og skab en atmosfære, der inviterer til at lade fantasien flyde.

Regnvandopsamling:

  • Udnyt regnen til at samle vand til fremtidig brug i haven. Lav sjove og kreative vandopsamlingsmetoder såsom regnkedler, selvstændige regntønder eller endda en lille regnfontæne.

Først publiceret: onsdag 17. maj 2023
Artiklen er sidst opdateret onsdag 17. maj 2023 kl. 09:38

Se, hvad vi ellers skriver om:

, og
  • Gå ikke glip af nyheder fra Faglig Seniorer

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.