Publikum kan glæde sig til at opleve Shakespeares fortællinger i nytænkende og banebrydende formater.

Få rabat på Elsinore Shakespeare Festival

Få rabat på fantastiske udendørsforestillinger på Elsinore Shakespeare Festival i Helsingør på Hamlets eget slot Kronborg 3.-13. august.

Senest opdateret: torsdag 1. juni 2023

Danmarks Shakespeare-teater HamletScenen i Helsingør byder traditionen tro velkommen til Elsinore Shakespeare Festival på Hamlets eget slot Kronborg.

I dagene 3.-13. august står programmet på to spektakulære Shakespearske udendørsforestillinger skabt af nogle af tidens mest anerkendte og nyskabende scenekunstnere fra både ind- og udland.

HamletScenen har inviteret scenekunstnere og teaterkompagnier i verdensklasse til at opføre deres fortolkninger af de ikoniske hævntragedier og kærlighedskomedier.

På scenen, der er bygget hen over voldgraven, kan publikum opleve underholdende og eksperimenterende scenekunst under den åbne sensommerhimmel med Kronborg som dramatisk bagtæppe.

Medlemmer af Faglige Seniorer kan købe billetter med rabat til forestillingerne.

Rabat: 40 kroner pr. billet.

Forestillingen STORMEN

3. – 5. august kl. 20.00: STORMEN
Forestillingen er på dansk

Normalpris er kr. 310.
Rabatpris for medlemmer af Faglige Seniorer: kr. 270
Unge under 25 år: kr. 240
Køb billet HER

Det cyklende teaterkollektiv Shakes der gør Shakespeare folkelig, festlig og tilgængelig for alle, står bag forestillingen STORMEN. Forestillingen er en vild og overnaturlig historie om både besiddertrang, hævn og had, kærlighed og tilgivelse. Samtidig også en allegori over europæisk og kolonialistisk tyranni. Publikum kan se frem til at opleve en eventyrlig komedie fuld af visdom, grotesk humor og en masse forunderlige væsener.

En forestilling som SHAKES beskriver som “Shakespeare på syre.”

Forestillingen MACBETH IN CONCERT

9. – 13. august kl. 21.00: MACBETH IN CONCERT
Forestillingen er på tysk med engelske og danske overtekster.

Normalpris er kr. 460
Rabatpris for medlemmer af Faglige Seniorer: kr. 420
Unge under 25 år: kr. 390
Køb billet HER

Oplev en spektakulær og gribende teaterkoncert med afsæt i en af Shakespeares helt store og udødelige klassikere. Med det tyske band Woods of Birnam og deres frontmand, skuespilleren og musikeren Christian Friedel som instruktør og skuespiller, udfoldes den skæbnesvangre fortælling om Macbeth og hans selvskabte mareridt.

Gratis Shakespeare introduktion og picnic på voldene

Hver aften inden forestillingen er der gratis Shakespeare introduktion ved Krudthuset lige overfor indgangen til festivalpladsen.

Det er en kort og underholdende lille indflyvning til, hvad Shakespeare kan i dag, og hvad Kronborg og Shakespeare overhovedet har med hinanden at gøre.

Introen begynder 45 minutter før forestillingen og varer cirka 20 minutter. Desuden kan festivalgæsterne nyde en forudbestilt picnic på Kronborgs grønne volde inden forestillingen.

Læs om picnic www.hamletscenen.dk

 

Først publiceret: torsdag 1. juni 2023
Artiklen er sidst opdateret torsdag 1. juni 2023 kl. 22:59

Se, hvad vi ellers skriver om:

, , og
  • Gå ikke glip af nyheder fra Faglig Seniorer

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.