Videoopskrift: Smørrebrød med tatar

Kokken Bo Lindegaard vender den klassiske tatar på hovedet og skaber en sjov og ny version af den velkendte rugbrødsmad.

Senest opdateret: tirsdag 8. august 2023

Lær at lave en nem og lækker klassisk dansk tatar perfekt til frokost. Kokken Bo Lindegaard vender den klassiske tatar på hovedet og skaber en sjov og ny version af den velkendte rugbrødsmad.

En rugbrødsmad med tatar slår sjældent fejl, men det skader nu aldrig at tænke i nye baner. I stedet for at servere tatarmaden på den klassiske måde foreslår Bo Lindegaard, at du gør maden mere interaktiv.

Ved at servere tataren i små beholdere sørger du for, at rugbrødet ikke står og bliver vådt, men det giver også dine gæster et overraskelsesmoment.

De vil uden tvivl blive glade, når de får lov til at vende tataren på hovedet og se den gule æggeblomme flyde ud over råt kød, kapers, løg og brød. Peberrod og syltede agurker giver tatarmaden et skønt modspil til det rå kød, og så giver alle de skønne farver din rugbrødsmad et vidunderligt udtryk.

Klik på linket HER, hvis du vil se videoopskriften på retten.

Din livret

Faglige Seniorer og Food TV samarbejder om at præsentere god mad og dejlige livretter, der er nemme at lave.

Find flere opskrifter på livretter her.

Først publiceret: mandag 3. juli 2023
Artiklen er sidst opdateret tirsdag 8. august 2023 kl. 13:58

Se, hvad vi ellers skriver om:

og
  • Gå ikke glip af nyheder fra Faglig Seniorer

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.