Små stød

Ane Riels første novellesamling rummer en palet af stemninger. Her er alvor, eventyr, melankoli, galskab, poesi og humor – men selv bag det muntre lurer en ulykke: et tab, et svigt, en angst, en sorg.

Senest opdateret: mandag 31. juli 2023

Livet er fuldt af stød, der forskrækker og forandrer os. Stød, som puffer os i nye retninger eller slår noget i stykker. Og en dag er det døden selv, der rammer med en lige højre.

Ingen går fri i de elleve noveller i “Små stød”.

En bekymret assurandør ser sig nødsaget til at ombringe sin hattestjælende hustru. Et kvindeligt litteraturselskab får besvær med at holde jordforbindelsen efter at have læst en stærkt opløftende selvhjælpsbog, og et barn ser sine forældres Michael Kvium-malerier blive levende. En mor dør …

Det er langt ude og meget tæt på.

Uanset den alvorlige baggrund bobler de elleve historier af liv, varme og underfundighed og ikke mindst af en stor fortællelyst.

Om forfatteren

Ane Riel (f. 1971) har, siden hun debuterede som romanforfatter i 2013, opnået international succes og vundet adskillige danske og udenlandske priser for sit forfatterskab. Hun udkommer i dag på 31 sprog.

Hun har skrevet romanerne Urværk (2021), Bæst (2019), Harpiks (2015) og Slagteren i Liseleje (2013). Små stød er hendes første novellesamling.

Vind bogen

“Små stød” er udgivet på forlaget Lindhardt og Ringhof.

Vejledende pris er 199,95 kroner og kan købes her. 

Lindhardt og Ringhof og Faglige Seniorer har sammen udloddet 1 eksemplar af bogen.

Vinder er Henning Christensen, Brønderslev.

Først publiceret: tirsdag 18. juli 2023
Artiklen er sidst opdateret mandag 31. juli 2023 kl. 13:42

Se, hvad vi ellers skriver om:

  • Gå ikke glip af nyheder fra Faglig Seniorer

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.