En lækker ny bil kan være blandt de mange drømme, der skal realiseres, når man vinder lottopenge. Også selv om man er oppe i årene.

Ældre kvinde vandt 9 millioner: Bilsælgere grinede af hende

Selv om hun havde pengepungen i orden løb en ældre kvinde ind i uventede "luksusproblemer", da hun ville bruge løs af de millioner, hun havde vundet i Eurojackpot.

Senest opdateret: fredag 15. september 2023

Det fortryder de nok i dag.

For den ældre kvinde fra Vestsjælland var nyslået millionær med næsten 9 millioner kroner på lommen, der var på indkøb efter en ny lækker bil hos den lokale bilforhandler.

De mange rare penge havde hun vundet i Eurojackpot. Og på ønskesedlen var en ny bil.

Så hun opsøgte bilforhandleren i byen.

Den ældre kvinde gik hun rundt og kiggede på alle de flotte biler i udstillingslokalet, og hun endte også med at sætte sig ind i en af dem for lige at”’prøve den på”, så at sige.

Unge smarte bilsælgere

”Der var sådan et par smarte unge bilsælgere, men de stod bare og kiggede på mig, og så grinede de til hinanden og snakkede videre. Det var jo lige før jeg måtte stå og fægte med armene for at gøre dem opmærksom på, at her var en kunde.”

“Jeg kan godt sige dig, at man føler sig så dum, når man står der og bliver afvist på den måde. Jeg synes, at det er frækt. Du behøver da ikke have diamantringe på, for at vise, at du har pengene. Her står jeg og kigger på en bil til flere hundrede tusind, og så står de bare der og griner og snakker,” fortæller hun.

Og så griner hun selv af episoden. Dels fordi man har lidt mere overskud, når man har næsten ni millioner kroner på kontoen, og dels fordi det var de unge sælgere, der endte med at være de dumme.

”Ja, så måtte jeg jo bare finde bilen et andet sted. Så jeg gik over til konkurrenten i stedet. Der var de flinke nok, så jeg endte med at købe bilen på stedet. Kontant,” fortæller hun med et stort grin.

Problem i banken

Kvinden fra Vestsjælland havde samme problem med banken.

Først ville hun købe lidt luksus-indretning til huset, men banken sagde nej, da den ikke var vant til, at det var den slags summer, der blev trukket på kortet.

Så ringede kvinden til banken og forklarede sagen.

Hun mente jo nok, at hun havde råd, da der helt præcist var gået en gevinst på 8.965.130 kroner ind på kontoen fra Danske Spil.

Og så blev der åbnet for kontoen.

Den vestsjællandske kvinde vandt de mange penge i Eurojackpot, der er det store europæiske lotteri, hvor Danmarks og 17 andre lande er med.

Den største danske gevinst blev vundet i sommeren 2022, hvor en Eurojackpot-kupon købt i Meny i Blåvand gjorde en heldig dansker 750 millioner kroner rigere.

Føler du dig overset?

Har du også oplevet at bliver “overset” i en butik på grund af din alder? Fortæl om det på Faglige Seniorers Facebook-side.

 

 

 

 

Først publiceret: fredag 15. september 2023
Artiklen er sidst opdateret fredag 15. september 2023 kl. 09:59

Se, hvad vi ellers skriver om:

og
  • Gå ikke glip af nyheder fra Faglig Seniorer

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.