Hvad gevinsten skal bruges på – udover kage og blomster - er allerede så småt ved at blive planlagt.

Pensionist vinder millioner og forkæler alle

Det, der bare skulle have været en stille og rolig tur på den lokale café, udviklede sig til noget helt specielt for en heldig midtjyde.

Senest opdateret: mandag 11. december 2023

Forestil dig, at der hver eneste måned de kommende 10 år vil tikke 10.000 ekstra kroner ind på din bankkonto.

For en ældre mand fra Horsens Kommune er det ikke længere noget, han kun behøver at drømme om.

For nylig skrabede han sig via Mega Quick nemlig til en gevinst, der over de næste 10 år løber op på 1,2 millioner skattefri kroner.

“Det er jo helt vanvittigt, og det er jo ikke lige noget jeg har prøvet før. Men det er vist meget godt at pengene kommer ratevis. Ellers have jeg slet ikke kunnet styre mig,” griner manden.

Den store vinder køber ofte skrabelodder i den samme kiosk, og skraber bagefter loddet i en kaffeudskænkning, der ligger lige overfor. Vinderen har valgt at være anonym – så vidt det nu kan lade sig gøre.

“Ja altså, det er jo ikke fordi, det som sådan er hemmeligt mere. Hele byen vidste det jo dagen efter, fordi jeg skrabede den nede i caféen og så gik snakken hurtigt,” griner den glade vinder.

Blomster til forhandleren

Selvom manden godt vidste at han havde vundet en af de helt store præmier, skyndte han sig alligevel at få den dobbelttjekket i kiosken, hvor han lige havde købt kuponen.

“Så pigen i kiosken tjekkede den og kunne se, at den var god nok. Så sagde hun, at jeg måtte købe nogle blomster til hende, for hun havde jo valgt kuponen til mig. Så jeg gik lige hurtigt over på tanken efter nogle til hende, for det var jo rigtig nok,” smågriner den ældre mand.

Forhandleren var dog ikke den eneste, der blev forkælet af den gavmilde vinder. Han købte nemlig othellolagkage til hele banden, da han gik tilbage over på caféen.

Hvad gevinsten skal bruges på – udover kage og blomster – er allerede så småt ved at blive planlagt. En del af pengene skal gå til sønnen, mens resten skal gå til at forsøde tilværelsen.

“Jeg er jo gået på pension for mange år siden, så på den måde er det ikke, fordi jeg har behov for det store. Men måske en ny bil, og så skal jeg i hvert fald på en af de der grupperejser til efteråret, hvor man rejser ned til varmen sammen med en masse andre enlige. Det er jo lidt hyggeligere,” slutter den glade vinder.

Ups! We kunne ikke finde din formular.

Først publiceret: onsdag 23. august 2023
Artiklen er sidst opdateret mandag 11. december 2023 kl. 21:01

Se, hvad vi ellers skriver om:

  • Gå ikke glip af nyheder fra Faglig Seniorer

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.