Vind bogen: Smagen & duften af jul

Velkommen til en kulinarisk og visuel rejse, der vækker alle dine sanser og fylder dit hjerte med juleglæde.

Senest opdateret: onsdag 22. november 2023

Med opskrifter på overdådige julekager, tips til smukke blomsterdekorationer og hjertelige anekdoter viser Anne-Mette Juul Svensson og Bjarne Als med bogen “Samgen & duften af jul”, hvordan julen bliver en magisk tid fyldt med kærlighed og kreativitet.

Glazekagedronningen Anne-Mette deler sine opskrifter på overdådige julekager, mens Bjarne, Kgl. Hofleverandør og blomsterkunstner, inspirerer med sin dekorative blomstermagi. Sammen skaber de en unik juleverden, hvor smag og æstetik forenes i en uforglemmelig fejring af julen.

Om forfatterne

Anne-Mette Juul Svensson er født i 1983 og har en kandidatgrad fra RUC i psykologi og sundhedsfremme og sundhedsstrategier. Hun arbejder til daglig i Rigspolitiet. Anne-Mette er billedkunstner og passioneret og autodidakt kagenørd.

Bjarne Als, født i 1965 og opvokset i Fredensborg, indledte sin karriere som blomsterdekoratør allerede som 11-årig. I 2003 blev Bjarne Als udnævnt til Kongelig Hofleverandør og overtog forretningen efter Erik Bering. 

Vind bogen

“Smagen & duften af jul” er udkommet på Muusmann Forlag i november 2023.

Vejledende pris er 299,95 kroner, men du kan opnå 20 % rabat, hvis du bruger koden FS20 her.

Muusmann Forlag og Faglige Seniorer har sammen udloddet 1 eksemplar af bogen.

Vinder er Villy Andersen, Aarhus V.

Først publiceret: tirsdag 14. november 2023
Artiklen er sidst opdateret onsdag 22. november 2023 kl. 12:55

  • Gå ikke glip af nyheder fra Faglig Seniorer

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.