Vind bog: Spørg efter Jane

En hjerteskærende og uforglemmeligroman om moderskab, kærlighed og kampen for retten til at bestemme over sin egen krop.

Senest opdateret: torsdag 2. maj 2024

“Spørg efter Jane” er en en aktuel og uforglemmelig roman der spænder over flere årtier.

2017. Antikvitetshandleren Angela finder et brev med en rystende afsløring i en bunkegamle breve, og hun beslutter sig for at finde brevets modtager. Hendes søgen leder hende på sporet af en gruppe modige kvinder, deri 1970’erne og 1980’erne drev et hemmeligtillegalt abortnetværk, der kun var kendt under sit kodenavn, Jane.

1971. Lægen Evelyn blev som teenager sendt til et hjem for ”faldne kvinder”, hvor hun blev tvunget til at bortadoptere sin baby, og det hjemsøger hende stadig som voksen. På trods af faren for at komme i fængsel slutter hun sig til Jane-netværket for at give andre kvinder den mulighed, hun aldrig selv fik.

1980. Tyveårige Nancy har for nylig opdaget en chokerende hemmelighed, som får hende til at tvivle på alt, hun troede, hun vidste om sin familie. Da hun bliver gravid ved et uheld, opsøger hun ”Jane” og bliver siden en del af netværket sammen med Evelyn. Men hun kan ikke slippe fra de løgne, som stadig forfølger hende …

Om forfatteren

Heather Marshall har en kandidatgrad i både canadiskhistorie og statskundskab og arbejdede med politik og kommunikation, før hun blev forfatter. “Spørg efter Jane” er hendes debutroman.

Vind bogen

Bogen “Spørg efter Jane” er udkommet på Gads Forlag.

Den vejledende pris er 299,95 kroner. Du kan købe bogen her. 

Gads Forlag og Faglige Seniorer har sammen udloddet 2 eksemplarer af bogen. 

Vinderne er Kirsten Rasmussen, Hadsund og Susanne Kaae Vinter, Espergærde.

 

Først publiceret: tirsdag 23. april 2024
Artiklen er sidst opdateret torsdag 2. maj 2024 kl. 12:20

Se, hvad vi ellers skriver om:

  • Gå ikke glip af nyheder fra Faglig Seniorer

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.