Gratis pensionstjek og 15 minutters gratis gennemgang af din pension med en uvildig rådgiver

Er din pensionsordning stor nok?

Udvikler din pension sig i den rigtige retning? Er din pensionsopsparing stor nok? Hvordan påvirker det din pension, hvis du ændrer på dine indbetalinger eller din pensionsalder?

Faglige Seniorer har indgået et samarbejde med danske Penly, hvor du kan få et online pensionstjek og få en gennemgang af uvildig rådgivning, som er ekspert i pension.

Pensionstjekket giver dig et hurtigt overblik over din pension, om du kan spare penge på omkostningerne, om du kan ændre på din risiko eller på anden måde forbedre din pension.

Lige nu er pensionstjekket mest værdifuldt for dig, der stadigvæk er på arbejdsmarkedet eller dig, der endnu ikke har startet udbetalinger af dine private pensioner.
Penly arbejder på at udvide tilbuddet til at være mere målrettet folkepensionister.

Sådan foregår Pensionstjekket

Du får nu straks adgang til den foreløbige analyse af din pension.

Penly samarbejder også med Forbrugerrådet TÆNK, og du kan trygt dele dine oplysninger med rådgiveren.

15 minutters gratis gennemgang med uvildig rådgiver 

Når du har lavet dit pensiontjek online, får du mulighed for at få 15 minutters gratis gennemgang af dit pensionstjek med en ekstern uvildig rådgiver.

Rabat på yderligere rådgivning

Samarbejdet mellem Faglige Seniorer og Penly giver dig også rabat, hvis du har brug for yderligere rådgivning.

Er der mulighed for væsentlige forbedringer af din pension, kan du få en rabat på en komplet pakke med opsparings- eller nedsparingsrådgivning til 4.999 kroner. (Du får 25% rabat i forhold til den almindelige pris)