Rabat på Eventyrteatret

Få rabat til Eventyrteatrets familiemusicals i Tivoli

Giv børnebørnene en eventyrlig teateroplevelse med rabat på familieforestillingen “Robin Hood” og “Det magiske julebånd”.

Op til 20 % rabat og fri adgang til Tivoli inkl. fri adgang til ’Halloween i Tivoli’ eller ’Jul i Tivoli’ hele spilledagen.

Sådan får du rabatten

Du får rabatten ved at benytte det direkte link for hver forestilling. Så kan du i ro og mag vælge dine favoritpladser.

Du er også velkommen til at ringe til Eventyrteatret på 36 17 26 02, hvor de er klar til at hjælpe dig med dit rabatkøb.

Robin Hood

8. til 24. oktober i Tivolis Glassal – for alle eventyrelskere over 5 år.

Priser fra 210 kroner inkl. popcorn eller 24-siders program plus fri adgang til “Halloween i Tivoli” samme dag. Du sparer 55 kroner pr. billetpakke

I oktober 2021 kan I opleve Eventyrteatrets festlige 30 års jubilæumsforestilling Robin Hood – et eventyrligt festfyrværkeri af en familiemusical med det udødelige eventyr om Robin Hood, der tog fra de rige og gav til de fattige.

Den magiske musical er fyldt med sjov og spænding, skønne sange, forrygende fægtekampe og eventyrlige kostumer.

Se mere om Robin Hood på eventyrteatret.dk

Du er også velkommen til at ringe til Eventyrteatret på 36 17 26 02, hvor de er klar til at hjælpe dig med dit rabatkøb. Oplys rabatkoden:  “Faglige Seniorer – Lille John’

Det magiske julebånd

Lørdage og søndage fra 27. november til 19. december i Tivolis Glassal – for alle eventyrelskere over 5 år.

Enhedspris 245 kroner inkl. forestillingens program plus fri adgang til “Jul i Tivoli” samme dag. Du sparer 45 kroner pr. billetpakke.

Det magiske julebånd er en times forrygende familiemusical for børn og voksne – et sjovt, spændende og rørende juleeventyr om de bånd, som børn og voksne så gerne vil binde til hinanden, i sær ved juletid, men som er så svære at knytte, når vi har travlt og glemmer at lytte til hinanden.

Se mere om Det magiske julebånd på eventyrteatret.dk

Du er også velkommen til at ringe til Eventyrteatret på 36 17 26 02, hvor de er klar til at hjælpe dig med dit rabatkøb. Oplys rabatkoden:  “Faglige Seniorer – Gavebånd”

”Bedste børneteater”

Hvert år valfarter tusindvis af børnefamilier til Eventyrteatrets populære familiemusicals i Tivoli i efterårsferien og weekenderne op til jul.

De unge skuespillere fra Eventyrteatret er syv år i træk kåret til ”Bedste børneteater” af Børn i Byen, og de unikke forestillinger samler børn og voksne om eventyrets magi og visdom.