Rabat på Eventyrteatret

Rabat på Eventyrteatrets familiemusicals i Tivoli

Få en forrygende teateroplevelse for hele familien til Eventyrteatrets forestillinger ’Peter Pan’ og ’Et Juleeventyr’ i Glassalen i Tivoli. Som medlem af Faglige Seniorer kan du få op 13% rabat på en billet inklusiv fri adgang til Tivoli på spilledagen.

Sådan får du rabatten

Når du køber din billet med Faglige Seniorer kan du spare 13% på en billet inklusiv et flot trykt program. Du får rabat, når du køber dine billetter via linkene på siden.

Du er også velkommen til at ringe til Eventyrteatret på 36 17 26 02, hvor de er klar til at hjælpe dig med dit rabatkøb.

Peter Pan

Glæd dig til at genopdage den klassiske fortælling om Peter Pan, når Eventyrteatret i oktober forvandler Glassalen i Tivoli til en sand ønskeø, i en ny fortryllende musical for hele familien.

Forestillingen er egnet for alle eventyrelskere fra minimum 5 år og varer 2 timer inklusiv 20 minutters pause.

Musicalen kan opleves i Glassalen i Tivoli fra den 6. – 22. oktober. Op til og i efterårsferien 12.- 22. oktober giver teaterbilletten fri adgang til Halloween i Tivoli.

Et Juleeventyr

Kom i skøn julestemning, når Eventyrteatret inviterer til årets juleforestilling “Et Juleeventyr” i Glassalen i Tivoli. På scenen vil Eventyrteatrets unge scenetalenter vække Charles Dickens’ klassiker til live i en nyfortolket musical med ørehængende sange og forrygende dansetrin.

Forestillingen er én times forrygende familieunderholdning og er egnet for alle juleglade eventyrelskere fra 5 år.

Du kan opleve “Et Juleeventyr” i Glassalen i Tivoli fra 25. november til 17. december. Teaterbilletten giver fri adgang til ”Jul i Tivoli” på spilledagen.

Kåret til bedste børneteater

Hvert år valfarter tusindvis af børnefamilier til Glassalen i Tivoli, hvor Eventyrteatret fremfører to årlige musicals med kun børn og unge på scenen.

Eventyrteatret har eksisteret i over 30 år og er ni år i træk blevet kåret til “Bedste børneteater” af Børn i Byens brugere.