Rabat på forsikringer hos ALKA

Tjek dine forsikringer og se om du kan spare penge

Medlemmer af Faglige Seniorer har særlige fordele hos Alka Forsikring. Alle medlemmer får nemlig 10% rabat på i forvejen billige forsikringer. Der kan være mange penge at spare, og det er let og hurtigt at finde ud af. Faktisk oplever 4 ud af 5 at spare penge ved at skifte til Alka. Se mere her

Passer dine forsikringer til dit liv?
Spørg dig selv, hvordan dine forsikringer passer til dit liv: Er du flyttet eller har du skiftet bil? Er du begyndt på at motionere? Rejser du mere end tidligere? Kører du mere eller mindre end tidligere? Eller har du måske fået hund?

Alle disse ting kan have indvirkning på, hvilke forsikringer du behøver, og hvor meget du betaler for dem. Hvis du er i tvivl koster det ingenting at få en gennemgang hos en af Alkas forsikringsrrådgivere via et forsikringstjek.

Alkas Indboforsikring er Bedst i test
Din indboforsikring dækker bl.a. din mobiltelefon, computer, køkkenudstyr og din cykel. Alkas indboforsikring har vundet Bedst i Test hos Forbrugerrådet Tænk, fordi den dækker godt, og så er den samtidig billig. Inkluderet er også en ansvarsforsiking, så du er dækket, hvis du kommer til at forvolde skade på andre personer eller deres ting, og bliver kendt juridisk erstatnintgspligtig.

Sumløs dækning
For at gøre det enkelt, har Alkas indboforsikring ikke noget loft for værdien af dit samlede indbo. Dvs du skal ikke nødvendigvis beregne værdien af alle dine ting. Det kaldes “sumløs dækning”.

Tjek også Alkas Bilforsikring
Med Alkas bilforsikring er du også godt dækket. Du får nemlig en god og billig bilforsikring, og den er også kåret som ‘Bedst i test’ af Forbrugerrådet Tænk. Du kan derudover skræddersy den til dine behov og tilvælge fx vejhjælp.

Bestil et Forsikringstjek
Kunne du tænke dig en uformel og uforpligtende samtale med en Forsikringsrådgiver, så er Alka altid parate til at tale med dig.

Du booker bare en tid, når det passer dig, og så ringer Alka dig op. Du kan også booke et videomøde, hvis du er vaks med din mobil eller PC!

Besøg Faglige Seniorers side hos Alka Forsikring

Book et Forsikringstjek direkte her