Køkkenchefen på Michelin-restauranten Kong Hans spiste helst selv forloren hare. Foto: FoodTV

Forloren hare som Michelin-kokken er vild med

Køkkenchefen på Michelin-restauranten Kong Hans i København var en gourmet, men når han selv skulle have mad var hans yndlingsret forloren hare. Her får du opskriften - og den er nem og lækker.

Det er ikke så vildt, som det lyder. Men det smager faktisk vildt godt.

Forloren hare kender alle, der har siddet med hjemme ved middagsbordet eller har huseret ved madgryderne i 50’erne og 60’erne.

Som navnet antyder er der ikke tale om rigtig hare, men en ret lavet af hakket kalv og flæsk. Lavet rigtigt og på den gode gammeldags måde er det en klassiker, der får munden til at løbe i vand.

Den opskrift du får her, er den kokken Thomas Hermans elskede at få som personalemad, da han var køkkenchef på Danmarks ældste Michelin-restarant Kong Hans: Det var tjeneren Hannes Forlorne Hare.

God appetit.

Din livret

Faglige Seniorer og Food TV samarbejder om at præsentere god mad og dejlige livretter, der er nemme at lave.

 

Artiklen er sidst opdateret mandag 19. februar 2018 kl. 10:32