Gør klar til påske med solæg
Lær at lave traditionelle solæg med en flot farve fra mørkerødt rødkål. Serveres med krads marinade, brændevin og godt øl.
Senest opdateret: onsdag 21. marts 2018
Klassisk sønderjysk solæg er en egnsret som virker eksotisk for de fleste, der ikke har hjemme i de sydjyske egne.
Men i virkeligheden smager det super godt, og er en skøn og anderledes måde at spise æg på.
Solægget tilberedes over længere tid, men med denne opskrift kan du klare det hele super nemt og på omkring et døgn.
Du kan servere dine solæg som en rigtig manderet med en krads marinade, som består af sennep, tabasco og worcestershire sauce.
Kan sagtens spises som snack før påskefrokosten – og går godt med brændevin og påskebryg,
God fornøjelse – og god påske.
Først publiceret: onsdag 21. marts 2018
Artiklen er sidst opdateret onsdag 21. marts 2018 kl. 10:09