Et godt trick er at rulle kødet ud i en lang pølse og skære det til bøffer herefter.

Videoopskrift: Klassisk hakkedreng med bløde løg og spejlæg

Se video og få den bedste opskrift på den perfekte hakkebøf. Og bonus: Kokkens hemmelige tip til at undgå, at hakkedrengen bliver tør og grå.

God gammeldags hakkebøf går aldrig af mode.

Det er nemt, velsmagende – og gør maven glad.

Her får du kokken Nicolai Trams opskrift på hakkedrenge, der er fyldt med saft og kraft. Og han giver dig et fedt tip til at undgå, at bøfferne bliver tørre og grå.

Hakkebøf kan serveres helt traditionelt med kartofler, bløde løg og spejlæg.

Men du kan også lave den i den rå udgave og servere retten á la pariserbøf med tatarkød, æggeblomme og hakket løg. Eller som burger.

Opskrift og fremgangsmåde får du i videoen herunder.

God appetit.

Din livret

Faglige Seniorer og Food TV samarbejder om at præsentere god mad og dejlige livretter, der er nemme at lave.

 

Artiklen er sidst opdateret onsdag 6. juni 2018 kl. 10:55