Smager fantastisk i solen: Så nemt er det at lave din egen koldskål
Koldskål er fyldt med glade minder fra dengang der var sand i håret, tjærelugt ved sommerhuset og krabber i nettet. Og det er nemt at lave din egen koldskål. Få den dejlige opskrift her.
Senest opdateret: tirsdag 22. januar 2019
Solen skinner, temperaturen er høj. Nu skal vi have koldskål!
Koldskål er den mest optimale danske sommerdessert, som smager friskt og fantastisk. Den kan toppes med alt fra friske bær eller søde, sprøde kammerjunkere til friske krydderier, som basilikum og mynte.
Der er mange måder, at lave koldskål på – nogle foretrækker tilføre koldskålen æg og fløde, mens andre bruger A38.
I den her opskrift kalder koldskålen på æggeblomme, tykmælk og kærnemælk, mens smagen kommer fra friskpresset citronsaft, vaniljestang, citronmelisse og ikke mindst sukker. Og så er den overraskende sund af en dessert at være.
Nyd den mens sommeren er over os. Den smager fantastisk i solen!
Klik på billedet, få opskriften og se, hvor nemt det er at lave din helt egen koldskål.
Din livret
Faglige Seniorer og Food TV samarbejder om at præsentere god mad og dejlige livretter, der er nemme at lave.
Først publiceret: fredag 13. juli 2018
Artiklen er sidst opdateret tirsdag 22. januar 2019 kl. 13:49