Pariserbøf til frokost? Dansk retroret med klassisk tilbehør
Pariserbøffen er en fantastisk retro-ret og egner sig til ethvert frokostbord. Her får du den klassiske version med stegt kød og rå æggeblomme.
Senest opdateret: tirsdag 22. januar 2019
Gourmet pariserbøf med tilbehør – få den nemme og lækre opskrift lige her! Pariserbøffen er en fantastisk retro-ret og egner sig til ethvert frokostbord. Her får du den klassiske version med stegt kød og rå æggeblomme – ikke noget spejlæg her.
Mangler du den perfekte ret til frokosten? Så er du kommet til det rette sted.
Nicolai Tram viser dig, hvordan du laver den perfekte pariserbøf med det bedste tilbehør. Løg, kapers, pickles, frisk peberrod og syltet rødbede er et must når det kommer til pariserbøffen. Skær det hele i fine tern, riv den friske peberrod og læg det i små fine skåle. Så kan dine gæster selv bestemme, hvordan deres bøf skal se ud.
Velbekomme med verdens bedste gammeldags pariserbøf.
Din livret
Faglige Seniorer og Food TV samarbejder om at præsentere god mad og dejlige livretter, der er nemme at lave.
Først publiceret: fredag 24. august 2018
Artiklen er sidst opdateret tirsdag 22. januar 2019 kl. 13:51