Mangler du den perfekte ret til frokosten? Så er pariserbøf det bedste bud. Få den nemme opskrift her. Foto: FOODTV

Pariserbøf til frokost? Dansk retroret med klassisk tilbehør

Pariserbøffen er en fantastisk retro-ret og egner sig til ethvert frokostbord. Her får du den klassiske version med stegt kød og rå æggeblomme.

Senest opdateret: tirsdag 22. januar 2019

Gourmet pariserbøf med tilbehør – få den nemme og lækre opskrift lige her! Pariserbøffen er en fantastisk retro-ret og egner sig til ethvert frokostbord. Her får du den klassiske version med stegt kød og rå æggeblomme – ikke noget spejlæg her.

Mangler du den perfekte ret til frokosten? Så er du kommet til det rette sted.

Nicolai Tram viser dig, hvordan du laver den perfekte pariserbøf med det bedste tilbehør. Løg, kapers, pickles, frisk peberrod og syltet rødbede er et must når det kommer til pariserbøffen. Skær det hele i fine tern, riv den friske peberrod og læg det i små fine skåle. Så kan dine gæster selv bestemme, hvordan deres bøf skal se ud.

Velbekomme med verdens bedste gammeldags pariserbøf.

Din livret

Faglige Seniorer og Food TV samarbejder om at præsentere god mad og dejlige livretter, der er nemme at lave.

Find flere opskrifter på livretter her.

Først publiceret: fredag 24. august 2018
Artiklen er sidst opdateret tirsdag 22. januar 2019 kl. 13:51

Se, hvad vi ellers skriver om:

, , , og
  • Gå ikke glip af nyheder fra Faglig Seniorer

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.