Hønsekød, hvide asparges og gode minder: Klassiske tarteletter
Du bliver i godt humør af den her klassiker, der kalder på både glade smil og gode minder: Tarteletter. Her får du opskriften med det originale fyld lavet fra bunden - med høns og asparges.
Senest opdateret: tirsdag 7. december 2021
Du går aldrig galt i byen med en god gammeldags tartelet – uanset om det er til frokost eller en anden festlig lejlighed.
Kokken Nicolai Tram giver dig her opskriften på, hvordan man laver den perfekte tartelet med en hel kylling.
Sprøde og tykke tarteletskaller af butterdej fyldt med det lækreste kyllingefyld kogt på asparges og hønsekød – det er et tilbud, du ikke kan sige nej til! Hvis du er vegetar, kan du altid tilføje ærter og gulerødder og andre grøntsager. Det er ikke slankemad – men det er derimod perfekt til en festlig højtid.
God appetit.
Klik på videoen og se, hvordan du gør.
Din livret
Faglige Seniorer og Food TV samarbejder om at præsentere god mad og dejlige livretter, der er nemme at lave.
Først publiceret: fredag 5. oktober 2018
Artiklen er sidst opdateret tirsdag 7. december 2021 kl. 07:50