Otte ud af 14 direktører og vicedirektører i Region Sjællands sygehusledelser sprang køen og og blev vaccineret mod covid-19.

Sygehusdirektører lod sig vaccinere – nu kommer regionen med skarp kritik

Forretningsudvalget i Region Sjælland kalder det meget dårlig dømmekraft, at flere sygehusdirektører lod sig vaccinere.

Senest opdateret: fredag 8. oktober 2021

Et samlet Forretningsudvalg i Region Sjælland har sendt en pressemeddelelse, hvor de retter kritik mod de sygehusdirektører, som har sprunget køen over og ladet sig vaccinere, det skriver TV2 ØST.

Udvalget kalder det meget dårlig dømmekraft, at de pågældende direktører lod sig vaccinere.

Få de seneste nyheder og råd til seniorer om corona

Gør som 158.000 andre seniorer.
Få vores gratis nyhedsbrev om corona, pension, tillæg og meget andet. Samtidig deltager du i konkurrencen om brunch for to

Tilmeld nyhedsbrevet her

“Forretningsudvalget tager således skarp afstand fra sygehusdirektørernes ageren i denne sag, der er stærkt kritisabel. Der er brug for, at vi alle kan have fuld tillid til den ledelsesmæssige håndteringen af vaccinationsprogrammet både blandt frontpersonalet samt bredt i befolkningen”, skriver udvalget i meddelelsen.

Det konstateres, at direktionen kraftigt har irettesat sygehusenes ledelser i forhold til dette og indskærper, at der fremadrettet skal være fuldt fokus på, at vaccinationsindsatsen følger de målgruppeanvisninger, der er fra Sundhedsstyrelsen.

Otte ud af 14 direktører fik stik

I alt otte ud af 14 direktører og vicedirektører i Region Sjællands sygehusledelser på akutsygehusene i Nykøbing Falster, Slagelse og Holbæk og på Sjællands Universitetshospital i Køge og Roskilde er blevet vaccineret mod covid-19.

Det drejer sig om to vicedirektører fra Nykøbing Falster Sygehus, en vicedirektør på Holbæk Sygehus, en vicedirektør på Slagelse Sygehus, og hele ledelsen bestående af en direktør og tre vicedirektører fra Sjællands Universitetshospital i Roskilde og Køge.

Det fremgår af en aktindsigt, som TV2 ØST har fået.

Hvad mener du?

Hvad er din holdning til, at otte sygehusdirektører sprang køen over og lod sig corona-vaccinere før andre? Din mening er velkommen på Faglige Seniorers Facebook-side – KLIK HER

Først publiceret: onsdag 10. februar 2021
Artiklen er sidst opdateret fredag 8. oktober 2021 kl. 16:28