Alt i en gryde: Hurtig mørbrad med Jesper Vollmer
Skal det gå stærkt og skal det smage godt? Så har dronningens tidligere kok, Jesper Vollmer, et godt bud med svinemørbrad og ærter á la francaise.
Senest opdateret: fredag 8. oktober 2021
Hvis du mangler du en simpel og velsmagende opskrift til aftensmaden? Så prøv denne nemme og lækre ret med svinemørbrad, bacon og ærter.
Jesper Vollmer, der tidligere har været kok kongehust, lærer dig at lave One-pot á la ærter francaise! One-Pot betyder i sin enkelthed, at hele retten kan laves i én enkelt gryde. Det bliver ikke nemmere, eller mere velsmagende.
Det behøver hverken tage lang tid, eller være besværligt at lave sund og velsmagende mad. One-potten med mørbrad er et strålende eksempel på dette.
Lidt grønt til samvittigheden
Alle ingredienserne er nemme at skaffe, og mange af dem har man allerede derhjemme. Svinemørbraden bliver dejlig mør, og baconen giver retten en røget og saltet smag. Salaten og ærterne giver retten en velfortjent friskhed, og så er One-pot-svinemørbraden desuden et fyrværkeri af grønne farver.
Gryderetten kan både spises på de grå og kedelige mandage, men kan også imponere middagsgæsterne og gøre godt som tømmermændsmad.
Velbekomme!
Få opskriften her – og se videoen, hvor kokken Jesper Vollmer hjælper dig gennem tilberedningen.
Din livret
Faglige Seniorer og Food TV samarbejder om at præsentere god mad og dejlige livretter, der er nemme at lave.
Først publiceret: mandag 1. marts 2021
Artiklen er sidst opdateret fredag 8. oktober 2021 kl. 16:27