Hjemmelavet fiskefrikadeller smager ekstra godt.

Video-opskrift: Hjemmelavet fiskedeller smager bare bedre

Få opskriften på lette, lækre og friske fiskefrikadeller fra kokken Nicolai Tram. Få tips og tricks til at fjerne skindet fra fisken.

Senest opdateret: onsdag 5. maj 2021

Nemme og lækre fiskefrikadeller, som er perfekt til aftensmaden, frokosten eller til madpakken. 

Du kan bruge en bred variation af fisk, når du skal til at lave din fars. Lys og mager fisk er dog ofte foretrukket, da laksefars hurtigt kan blive for fedt. Kokken Nicolai Tram foreslår derfor, at du laver dem med torsk.

Men hvad er den perfekte stegetid egentlig? Hvis du følger Nicolai Trams opskrift på fiskefars og steger fiskefrikadellerne på tre sider, så er stegetiden omkring 2 minutter på hver side.

Hjemmelavede fiskefrikadeller smager af meget mere, og er ofte også sundere end dem du kan købe i supermarkedet.

Se videoen og få desuden tips og tricks til at fjerne skindet fra fisken. Server dine lækre stegte fiskedeller med citron og remoulade, kartofler og grøntsager

Få opskriften og se hvordan du gør – KLIK HER

Det er nemt og billigt at lave sine egen fiskefrikadeller.

Din livret

Faglige Seniorer og Food TV samarbejder om at præsentere god mad og dejlige livretter, der er nemme at lave.

Find flere opskrifter på livretter her.

Først publiceret: mandag 15. marts 2021
Artiklen er sidst opdateret onsdag 5. maj 2021 kl. 10:56