Video-opskrift: Glaseret skinke med sønderjysk smag
Der glaseres skinke og brunes kartofler på klingende sønderjysk, når Martin Hylleborg går i køkkenet.
Senest opdateret: tirsdag 5. november 2024
Kokken Martin Hylleborg fra restaurant Rebel i København stammer fra Sønderjylland, så han ved nok hvordan en glaseret skinke skal tilberedes helt perfekt.
Martin glaserer skinken med brun farin og sennep, så den får den helt perfekte søde og stærke balance, der egner sig fantastisk til en mørk, kold øl.
Selvfølgelig skal der lækre brunede kartofler til. Martin har en god huskeregel til, hvilket forhold karamellen til de brune kartofler skal laves i, for at de bliver perfekte hver eneste gang. Og hele opskriften fortælles på klingende sønderjysk.
Velbekomme!
Få opskriften og se hvordan du gør – KLIK HER
Din livret
Faglige Seniorer og Food TV samarbejder om at præsentere god mad og dejlige livretter, der er nemme at lave.
Først publiceret: tirsdag 16. marts 2021
Artiklen er sidst opdateret tirsdag 5. november 2024 kl. 14:59