"Ti år på tv, to blodpropper og et nyt liv" er undertitlen på Anders Langballes nye bog.

Vind Anders Langballes nye bog “Forfra”

"Forfra" er en bog til alle, der har prøvet at blive for længe på kontoret, fortæller Anders Langballe, der var dansk journalistiks største stjerne på Christiansborg.

Senest opdateret: onsdag 12. maj 2021

Anders Langballe var en af de største journalistiske stjerner på “Borgen”. Han var “på” døgnet rundt. Ja, når han var på familieudflugt med sin kone og børn, så stoppede han på rastepladser og sendte “live” fra sin mobil.

Men en dag vågnede han op på et hospital uden at kunne tale og havde alle odds mod sig, når det drejede sig om at komme på benene igen.

I bogen “Forfra” gør Anders Langballe sig tanker om hvordan vi kan finde et bedre arbejdsliv i de danske medier og i politik.

Det er på den baggrund Anders Langballe har skrevet bogen “Forfra”.

Usund arbejdskultur på TV2

Anders Langballe var i årevis politisk redaktør på TV 2– på papiret et drømmejob, men også et job, der nær kostede ham livet som 42-årig. Det var et drømmejob, hvor alt – ALT! – andet måtte vige.

Efter årevis med stadigt længere arbejdsdage, med hjertebanken, søvnløshed, sorte huller, psykologtimer og forgæves forsøg på at sætte bremsen i, faldt han en novemberdag i 2018 om under en arbejdsfrokost.

Håb om forandring

Med bogen vil Anders Langballe gerne gøre op med, hvad han oplever som en udbredt og usund arbejds- og ledelseskultur – ikke mindst i de danske medier og i politik – der er blindt konkurrencepræget og slider de fleste i stykker. Han vil gerne fortælle om, hvorvidt vi i fællesskab kan finde en bedre balance i vores liv og samfund, og med et håb om, at andre kan lade sig inspirere til at skabe forandringer, før de når så langt ud – og er så tæt på at dø – som han selv var.

Derfor er bogen nok en fortælling om Anders Langballes optur og nedtur; en historie om at flyve højt, falde dybt, slikke sine sår og blive tvunget til at finde en ny balance mellem arbejde og familie. Men det er især en bog om de tanker, han gjorde sig, da han skulle genopfinde sit liv.

Bogen er udgivet på forlaget 28B, og vejledende udsalgspris er 299,95 kroner.

Vind bogen

Forlaget 28B og Faglige Seniorer udlodder tre eksemplarer  i en konkurrence,  som du kan deltage i på Faglige Seniorers hjemmeside HER eller ved at udfylde kuponen herunder.

Vinderne udtrækkes tirsdag 18. maj 2021.

  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Først publiceret: torsdag 29. april 2021
Artiklen er sidst opdateret onsdag 12. maj 2021 kl. 10:07

Emner: